DE STRIJD OM DE TITEL KERKKIEKJE 2021 IS GEOPEND!

 

De vakantieperiode komen er weer aan en velen van jullie zullen de komende tijd erop uit gaan. En natuurlijk bezoek je een kerk ter plaatse. Zet je mooiste  of meest bijzondere foto op de timeline van Kerkfotografie op Facebook of mail deze naar info@kerkfotografie.eu en ding mee naar de titel! En daarmee win je een afdruk (van 30×45 cm) naar keuze van één van de vele honderden foto’s die op deze website staan. En als je ook de titel ‘Kerkkiekje’ in de wacht hebt gesleept, dan ontvang je ook nog een boek over kathedralen en kerken in Europa!

Hoe werkt het?

 
1. Je mooiste of meest bijzondere foto zet je op de timeline van Kerkfotografie op Facebook. Of mail het naar info@kerkfotografie.eu.
LET OP: Je mag slechts 1 foto inzenden! Als je meerdere inzendt, dan telt de laatste. Dit kan tot en met woensdag 8 september 2021, 20:00u.
 
 –>
 
2. Vermeld je naam, datum waarop deze foto gemaakt is en in welke kerk en plaats.
 
  –>
 
 
3.  De publieksjury bepaalt welke foto er volgens hen zou moeten winnen, door ingezonden foto’s te liken. De foto met de meeste likes wint*. In de periode van 11 t/m 19 september 2021 worden de ingezonden foto’s allemaal tegelijk gepubliceerd op Facebook. Vanaf dat moment kunnen mensen erop stemmen door de foto te liken die hen het meeste aanspreekt. 
 
 
Daarnaast is er ook een Vakjury die kijkt naar de foto met de meeste originaliteit of die een ‘verhaal’ vertelt. Of juist het best het karakter van de kerk weergeeft. Binnenkort  wordt de vakjury bekend gemaakt. 
 
  –>
 
4. Als de publieksjury en de vakjury niet tot dezelfde foto als winnaar komen, dan komt er een nieuwe stemronde op Facebook om te bepalen wie van de twee ook de titel in de wacht sleept. Beide winnaars krijgen een afdruk (30×45 cm) van de door hem of haar gekozen foto van deze website.  De winnaar van deze extra stemronde ontvangt daarboven op de eretitel Kerkkiekje 2021.
 
  –>
 
We kijken uit naar al die mooie kerkfoto’s! En natuurlijk alvast een fijne vakantieperiode gewenst!
 
 
 

*Bij een gelijk aantal winnende likes, zullen we loten om wie er de eretitel en prijs krijgt. (Daarover kan niet worden gecorrespondeerd.)